Міркування щодо висвітлення деяких положень Конституції Пилипа Орлика - Рудик, П.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
На основі аналізу юридичної літератури у статті розкривається вивчення деяких положень Конституції Пилипа Орлика. Ключові слова: Конституція Пилипа Орлика, розкриття положень Конституції, поділ влади, подальше вивчення Конституції.