Основні етапи розвитку джерел конституційного права України - Васильченко, О.Л. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена актуальним питанням джерел конституційного права України, висвітлено основні етапи становлення системи джерел конституційного права та перспективи їх подальшого розвитку. Ключові слова: джерело права, створення національних джерел українського права, система джерел конституційного права.