Основи конституційного ладу в системі конституції України - Прієшкіна, О.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті аналізуються основні засади конституційного ладу в Конституції України. Досліджуються проблеми та перспективи розвитку основ конституційного ладу та основні їх риси. Ключові слова: Конституція України, конституційний лад, основи конституційного ладу.