Право вимоги як особливий різновид майна - Гладьо, Ю.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті „Право вимоги як особливий різновид майна” аналізується поняття та правова природа права вимоги як особливого різновиду майна, наголошується на можливості перебування зобов’язливих прав вимоги у цивільному обігу. Ключові слова: право вимоги, майно, майнові права, об’єкти цивільних прав, цивільний обіг, заміна сторін у зобов’язанні, уступка права вимоги.