Спадкування частки учасника ТОВ - Лавріненко, І.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
У цій статті автор розглядає проблематику спадкування частки у статутному фонді товариства з обмеженою відповідальністю. Велика увага приділяється процесу оформлення спадкових прав. Досліджені правові проблеми, які можуть виникнути на шляху набуття спадкоємцем статусу учасника товариства з обмеженою відповідальністю, а також запропоновані шляхи їх подолання. Ключові слова: учасник, частка, спадкування.