Співвідношення понять "ділова репутація", "гудвіл", "імідж", "престиж", "реноме" - Хортюк, О.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
Наукове дослідження містить комплекс теоретичних і практичних питань, пов’язаних із правовою природою ділової репутації юридичної особи. У роботі здійснюється аналіз співвідношення понять «ділова репутація», «гудвіл», «імідж», «престиж», «реноме», досліджуються загальні тенденції їх розвитку та визначається їх правовий статус як об’єкта цивільних прав. Ключові слова: ділова репутація, юридична особа, гудвіл, імідж, престиж, реноме.