Запобігання негативного впливу криміногенної групи на формування особи корисливого насильницького злочинця - Головкін, Б.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглянуто питання запобігання формуванню особи корисливого насильницького злочинця під впливом неформальної криміногенної групи. Ключові слова: криміногенні групи, низькостатусна молодь, недопущення вчинення корисливих насильницьких злочинів.