Проблема конкуренції криінально-правових норм (кримінальних законів) у науці пострадянського (радянського) кримінального права та в науці кримінального права держав, які відносяться до романо-германської правової сім'ї - Задоя, К.П. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті проаналізовано наукові погляди на конкуренцію кримінально-правових норм (кримінальних законів) у теорії пострадянського (радянського) кримінального права та в теорії кримінального права держав, які відносяться до романо-германської правової сім'ї. Ключові слова: конкуренція кримінально-правових норм, конкуренція законів.