Проблеми реформування кримінального процесу - Маркуш, М.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглянуто актуальні проблеми реформування кримінальної юстиції України та обґрунтовується необхідність дослідження нових концептуальних підходів до удосконалення кримінально-процесуального права України. Ключові слова: конституційні засади; концепція кримінального судочинства; модель кримінального процесу України; змагальність; реформа кримінально-процесуального законодавства.