Питання щодо взаємодії слідчих та оперативно-розшукових підрозділів при виявленні злочинів, вчинених організованими групами - Проценко, М.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
Статтю присвячено проблемним питанням щодо взаємодії слідчих та оперативно-розшукових підрозділів при виявленні злочинів, вчинених організованими групами. Проаналізовано форми взаємодії слідчого й оперативного співробітника, які характерні для розслідування організованих економічних злочинів. Ключові слова: взаємодія, слідчий, оперативно-розшуковий підрозділ, злочин, організована група.