Загальні підходи для дослідження об'єктивної сторони складу злочину, передбаченного ст. 241 КК України - Харь, І.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті досліджено загальні підходи до з’ясування об’єктивної сторони складу злочину, передбаченого ст. 241 КК, пропонується власне бачення цього пошуку. Ключові слова: об’єктивна сторона складу злочину, забруднення атмосферного повітря, інша зміна природних властивостей атмосферного повітря, місце вчинення злочину, джерело вчинення злочину.