Окремі питання типологізації українського кримінального судочинства - Яновська, О.Г. (Часопис Київського університету права, 2010)
Дана стаття присвячена дослідженню поняття типологізації кримінального судочинства та критеріїв здійснення класифікації видів кримінального процесу в цілому та вітчизняного кримінального судочинства зокрема. Ключові слова: кримінальне судочинство, тип, вид та форма кримінального процесу.