Новинка в сфере энциклопедических изданий по теории государства и права - Калинин, С.А.; Дробязко, С.Г. (Часопис Київського університету права, 2010)
Рецензія на кн.: Мала енциклопедія теорії держави і права / За заг. ред. Ю.Л. Бошицького. - К.: Вид-во Європейського університету, 2010. - 368 с.