Актуальне конституційно-правове дослідження з проблематики муніципальної влади в Україні - Барабаш, Ю.Г. (Часопис Київського університету права, 2010)
Рецензія на кн.: Батанов О.В. Муніципальна влада в Україні: проблеми теорії та практики: Монографія /Відп. ред. М.О. Баймуратов.- К.: ТОВ «Видавництво «Юридична думка», 2010. - 656 с.