Рецензія на збірник наукових праць "Сучасні проблеми правової системи України" - Безклубий, І.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
Рецензія на кн.: Сучасні проблеми правової системи України: Зб. наук. праць / Редколегія: Ю.С.Шемшученко, Ю.Л.Бошицький, С.В.Бобровник, О.В.Чернецька, О.І.Мацегорін, З.А.Тростюк, С.І. Юшина,. - К.: Вид-во Європ. ун-ту, 2009. - 542 с.