Конституційні основи референдної демократії в Україні: проблеми теоретико-методологічного та законодавчого забезпечення - Бисага, Ю.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
Рецензія на кн.: Оніщук М.В. Референдна демократія: проблеми конституційної теорії та практики: Монографія / М. В. Оніщук. - К. : Видавництво Європейського університету, 2009. - 450с.