Підприємство як виробничо-економічна система та його безпека - Ісаєва, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Зростаюча складність економічних процесів ставить нові, більш високі вимоги до управління економічними системами всіх рівнів. Специфічні умови функціонування перехідної економіки характеризуються високим рівнем невизначеності, що впливає на збільшення ризиків і втрат під час прийняття управлінських рішень. Ключові слова: підприємство, управління економічними системами, безпека.