Тенденції розвитку інноваційних процесів в Україні та їх вплив на функціонування економіки в сучасних умовах - Шляга, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Розглянуто тенденції розвитку інноваційних процесів в Україні. Виділено ключові аспекти оптимізації інноваційної моделі вітчизняної економіки. Надано пропозиції з актуалізації напрямків посилення впливу інноваційних тенденцій на сучасний стан та розвиток економічних процесів. Ключові слова: інноваційна система, інноваційний процес, оптимізація, оцінка, розвиток.