Система конкурентних стратегій підприємства та перспективи впровадження стратегічної культури на підприємствах України - Циганюк, О.О. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті досліджено різні підходи до тлумачення теоретичних аспектів класифікації конкурентних стратегій підприємства, системи конкурентних стратегій підприємства та розкрито перспективи впровадження стратегічної культури на підприємствах. Ключові слова: конкурентоспроможність підприємства, стратегія, стратегія наступу, стратегія оборони, стратегія «збору врожаю», стратегія ліквідації.