Формування ресурсного потенціалу вуглевидобувних підприємств - Фесенко, І.А. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Розкрито економічну сутність категорії «ресурсний потенціал вугледобувного підприємства», виділено його складові елементи й наведено їх характеристику. Виявлено галузеві особливості ресурсного потенціалу вугледобувних підприємств. Ключові слова: ресурси, потенціал, вугілля, підприємства.