Сравнительный анализ аспектов функционирования малого предпринимательства в Донецкой и Луганской областях - Бачурин, А.А. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті проводиться аналіз основних показників діяльності підприємств малого бізнесу Донецької та Луганської областей у динаміці з 2001 р. до 2007 р.: кількість малих підприємств, обсяг реалізованої продукції (робіт, послуг) і операційних витрат з реалізованої продукції (робіт, послуг). Виявляється прямопропорційна залежність між заробітною платою, обсягом реалізованої продукції та операційними витратами. Підсумовується функціонування та розвиток малого підприємництва з розглянутих областях. Ключові слова: малий бізнес, реалізована продукція, операційні витрати, реальна заробітна плата, підприємництво.