Внесок професора М.В. Рево у вивчення інфекційних хвороб сільськогосподарських тварин і людини - Баранкова, Н.О. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2007)
Дослідження інфекційних хвороб сільськогосподарських тварин і людини, проведені за ініціативою та безпосередньою участю і керівництвом професора М.В. Рево, збагатили радянську науку, сприяли розвитку науки та сільського господарства України. Професор М.В. Рево був одним із перших радянських дослідників, який провів експериментальні дослідження етіології та імунології лімфоцитарного хоріоменінгіту. Важко переоцінити значення роботи вченого з вивчення інфекційного енцефаломієліту коней – етіології та епізоотології хвороби, розробки методів і засобів діагностики та лікування.