Теоретичні основи фінансів громадських організацій - Кодацький, В.П.; Шарлай, К.Г. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
В умовах ринкових відносин суттєво зростає роль і значення громадських організацій в суспільно-політичному житті нашої країни. Діяльність громадських організацій певною мірою впливає на розмір доходів цільових фондів, державного й місцевих бюджетів, соціально-економічний розвиток України, національне багатство, рівень життя населення, тому в сучасних умовах господарювання першорядне значення й особливу актуальність має подальша розробка теоретичних основ фінансів громадських організацій. Ключові слова: ринок, фінанси, громадські організації, держава.