Обґрунтування організаційної структури торговельної мережі в умовах контролінгу - Тарасюк, М.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті узагальнено існуючий науковий досвід у сфері проектування організаційних структур підприємств, проведена його критична оцінка, визначені основні типи організаційних структур, їх переваги і недоліки, особливості позиціювання служби контролінгу. Обґрунтовано тип організаційної структури, який забезпечуватиме максимальну ефективність функціонування служби контролінгу й менеджменту торгової мережі в цілому. Ключові слова: контролінг, служба контролінгу, організаційна структура торговельної мережі, типи організаційної структури, позиціювання служби контролінгу.