Концептуальні аспекти фінансової безпеки підприємства - Матвійчук, Л.О. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті розглянуто теоретичні підходи до визначення поняття «фінансова безпека підприємства» та запропоновано власне бачення змісту цієї категорії. Розкрито основні сутнісних характеристик фінансової безпеки підприємства як підсистеми економічної безпеки підприємства. Ключові слова: підприємство, фінансова безпека, загроза.