Вплив структури капіталу на фінансово-економічний стан промислового підприємства - Анисимова, Г.С. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
Розкрито сутність поняття капіталу підприємства та його структури, розглянуто фінансовий леверидж у структурі капіталу та структурі активів, а також його вплив на фінансово-економічний стан і платоспроможність промислового підприємства. Ключові слова: капітал, структура капіталу, власний і позиковий капітал, фінансові й реальні активи, фінансовий леверидж, платоспроможність підприємства.