Активизация инновационной деятельности малых и средних предприятий на основе кластерной структуры их организации - Дементьева, Т.А. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
Розглянуто кластерний тип організації малих та середніх підприємств для активізації їх інноваційної діяльності. Визначені чинники, які негативно впливають на формування кластерної структури організації підприємств. Розроблена модель регіонального промислового кластера для малих і середніх підприємств. Ключові слова: малі підприємства, середні підприємства, кластер, інноваційна діяльність, економіка, розвиток.