Бюджетна політика та особливості її формування в умовах нестабільності соціально-економічного розвитку - Величко, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті досліджено деякі питання бюджетної політики в Україні, проаналізовано сучасні тенденції щодо мобілізації та використання ресурсів бюджетної системи. В умовах нестабільності соціально-економічного розвитку роль держави в розподільчих процесах повинна зростати. Ключові слова: бюджетна політика, державний бюджет, державне регулювання, доходи бюджету, витрати бюджету.