Життя, віддане служінню армії та науці. Пам’яті В. А. Вагуріна (Економічний вісник Донбасу, 2010)
25 лютого 2010 року на 84-му році пішов з життя наш колега, постійний автор журналу «Економічний вісник Донбасу» з часу його заснування, кандидат економічних наук, полковник Вагурін Володимир Афанасійович.