Економічні аспекти функціонування аграрних структур різних організаційно-правових форм - Ільїн, В.Ю. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті досліджено економічні аспекти функціонування аграрних структур різних організаційно-правових форм у Луганській області. Визначено, що на їх економічну ефективність значно впливають такі фактори, як рівень концентрації менеджменту та власності, кількість власників майна підприємства. Зроблені пропозиції щодо удосконалення структури потенціалу та ефективності використання його складових. Ключові слова: економічні аспекти функціонування, аграрні структури, організаційно-правові форми, рівень концентрації, інтенсифікація сільського господарства, капіталізація.