Розвиток малого підприємництва в регіоні: теоретичні засади, проблеми та перспективи - Рибак, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті систематизовано сучасні проблеми господарювання суб’єктів малого підприємництва й визначено перспективні напрями його розвитку, проаналізовано нормативно-правове забезпечення, а також узагальнено регіональні принципи формування й розвитку малого підприємництва. Розроблено рекомендації щодо розвитку малого підприємництва в регіоні на ґрунті систематизації теоретичних підходів до цієї проблематики. Ключові слова: регіон, розвиток, малий бізнес, підприємництво.