Вибір моделі курсової політики та її вплив на формування фінансових ресурсів підприємства на прикладі України - Ткаченко, А.М.; Авдєй, О.К. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті розглянуто різні класифікації моделей курсової політики, переваги та недоліки їх впровадження. Проведено аналіз переваг та недоліків моделі курсової політики України та її впливу на формування фінансових ресурсів підприємства. Ключові слова: моделі курсової політики, класифікація, Міжнародний валютний фонд, центральний банк, фіксована прив’язка, таргетування обмінного курсу, валютний курс, формування фінансових ресурсів підприємства.