Роль місцевих бюджетів та муніципальних органів влади в управлінні розвитком регіонів - Величко, О.В.; Філіппов, В.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті досліджено сучасні тенденції щодо мобілізації та використання ресурсів місцевих бюджетів у сучасних умовах, питання збалансування доходів і видатків між державним та місцевими бюджетами, проблеми горизонтального фінансового вирівнювання регіонів. Ключові слова: місцеві бюджети, державний бюджет, витрати місцевих бюджетів, муніципальні органі влади.