Запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного страхування - Чеберяко, О.В.; Капущак, Т.С. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
Розглянуто питання запровадження в Україні другого рівня трирівневої системи пенсійного забезпечення. Ключові слова: пенсійне забезпечення, недержавне пенсійне забезпечення (НПЗ), недержавні пенсійні фонди (НПФ), трирівнева система пенсійного забезпечення.