Регіональне формування розвитку інвестиційної стратегії підприємницьких структур - Ільїна, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті представлено основні положення щодо формування інвестиційної стратегії підприємства на регіональному рівні, зокрема визначено можливості залучення ресурсів для здійснення господарської діяльності, види інвестиційних стратегій підприємства, інституціональний, економічний, нормативно-правовий, інформаційно-аналітичний аспект. Визначено перспективні напрямки діяльності регіону із залучення інвестицій. Ключові слова: інвестиційна стратегія, регіональні плани, економічний аспект, нормативно-правовий аспект, інституціональний аспект, інформаційно-аналітичний аспект.