Булєєву Івану Петровичу — 70 років (Економічний вісник Донбасу, 2010)
Заступнику директора Інституту економіки промисловості НАН України, академіку Академії економічних наук України, члену редколегії журналу «Економічний вісник Донбасу», доктору економічних наук, професору Івану Петровичу Булєєву — 70 років!