Формування інноваційної політики на підприємстві - Максимова, Т.С.; Філімонова, О.В.; Лиштван, К.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті розглядається визначення сутності, загальних принципів формування складу елементів інноваційної політики підприємства. Ключові слова: інновації, інноваційна політика підприємства, елементи інноваційної політики підприємства, науково-технічний прогрес.