Вітаємо Миколу Григоровича Чумаченка з 85-річчям Івану Петровичу (Економічний вісник Донбасу, 2010)
травня 2010 р. виповнюється 85 років із дня народження і 67 років трудової, наукової, педагогічної й громадської діяльності академіку НАН України, доктору економічних наук, професору, Почесного директору Інституту економіки промисловості НАН України, Раднику Президії НАН України, Заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки Миколі Григоровичу Чумаченку.