Антикризове регулювання кредитних ринків: порівняльний аналіз практики зарубіжних країн - Корнєєв, В.В.; Бублик, Є.О. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті розглянуто комплекс заходів, спрямованих на подолання кризових процесів на фінансових ринках зарубіжних країн. Проведено порівняльний аналіз державних регулятивних і фінансових інструментів коригування розвитку кредитних відносин в кризових умовах. Визначено перелік основних інстументів та зроблено пропозиції щодо можливостей їх імплементації найбільш актуальних для української практики. Ключові слова: антикризові заходи, кредитні ринки, фінансові інститути, облікова ставка, проблемні активи.