Напрями вдосконалення системи оподаткування сільськогосподарських товаровиробників - Боровик, П.М. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті розглянуто проблеми оподаткування сільськогосподарських підприємств, а також обґрунтовано напрями їх вирішення. Ключові слова: система оподаткування сільськогосподарських підприємств, податковий механізм, податок на додану вартість, податок з доходів фізичних осіб, податок з власників транспортних засобів, збір за забруднення навколишнього середовища.