Проблеми реалізації рослинницької продукції особистими селянськими господарствами - Ярошевич, О.Я. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті розглянуто проблеми реалізації рослинницької продукції особистими селянськими господарствами, а також обґрунтовані напрями їх вирішення. Ключові слова: особисті селянські господарства, рослинницька продукція, товарна продукція, сільськогосподарська кооперація.