Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень - Чеботарьов, В.А. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
На підставі теоретико-методологічного, науковопрактичного та нормативно-правового опрацювання проблематики якості у статті опрацьовується підхід щодо оптимізації впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних перетворень. Ключові слова: якість, системи забезпечення якості, харчові продукти, міжнародні стандарти, підприємство.