Сутність державного регулювання страхової діяльності в Україні - Габрон, Я.Ф. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті розглянуто основні питання регулювання ринку убезпечення життя. Проаналізована система державного регулювання страхової діяльності в Україні та запропоновано введення Правил страхування як способу впливу регулятивного органу на якість надання страхових послуг в Україні. Ключові слова: страхування, державне регулювання, економіка, убезпечення життя.