Розвиток методів оцінки страхових компаній - Проказа, Т.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті досліджено показник економічного прибутку, його сутність й застосування в страховій діяльності; визначено головні елементи та фактори показника; адаптовано формулу економічного прибутку до страхових компаній з метою поєднання витрат на капітал і прибуток. Ключові слова: прибуток, капітал, вартість, страхова компанія.