Структура капіталу банків України та його характеристика - Чеберяко, О.В.; Рябоконь, О.О. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
Розкрито сутність, роль та структуру капіталу банків в процесі їх створення та функціонування. Проаналізовано структуру та динаміку капіталу банківської системи України в 2005 — 2010 роках. Розглянуто найбільш актуальні проблеми банківського сектору. Ключові слова: банківський капітал, регулятивний капітал, адекватність регулятивного капіталу, структура капіталу, статутний капітал, капіталізація.