Оценка потенциала диверсификации производства на промышленных предприятиях - Охтень, А.А.; Трубчанин, В.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті запропоновано підхід до оцінки потенціалу диверсифікації виробництва на промислових підприємствах як їх здатності виробляти інший асортимент продукції при забезпеченні позитивних фінансових результатів від їх виробництва. При цьому враховуються виробничі можливості підприємства й попит на потенційні види продукції. Ключові слова: диверсифікація, виробництво, потенціал, оцінка, моделі.