Методичні засади кількісної оцінки ефективності оплати праці на промисловому підприємстві - Гамова, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті охарактеризовано стан існуючого методичного забезпечення оцінювання ефективності оплати праці. Визначено недоліки аналізу ефективності оплати праці й окреслено необхідність розробки комплексного показника оцінки ефективності оплати праці. Ключові слова: оплата праці, ефективне управління фондом заробітної плати, додана вартість, робоча сила.