Стабилизационный сценарий для градообразующей промышленности Донецкой области - Дробышевская, Т.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті проаналізована проблема інноваційного старту промислового комплексу області. Розглядається ймовірна траєкторія промислового розвитку в період до 2020 р. в умовах посилення конкуренції на зовнішніх ринках і реалізації політики стимулювання внутрішнього попиту. Ключові слова: промисловість, розвиток, прогноз, Донецька область.