Досвід подолання соціально-економічних диспропорцій розвитку регіонів зарубіжних країн - Пруднікова, Л.О. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті розглянуто методи подолання соціальноекономічних диспропорцій розвитку регіонів зарубіжних країн та запропоновано заходи щодо вирішення цієї проблеми в Україні. Ключові слова: досвід, соціально-економічні диспропорції, зарубіжні країни.