Виробничо-господарський потенціал металургійних підприємств: перспективні напрями підвищення - Кленін, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті розглянуто сучасний стан і проблемні асО. В. Кленін пекти господарювання українських металургійних підприємств, оцінено перспективи їх розвитку в ринкових умовах та запропоновано основні напрями підвищення виробничо-господарського потенціалу. лючові слова: металургійне підприємство, виробничо-господарський потенціал, модернізація, розвиток, якість.